Klik di sini untuk kembali ke halaman hadapan http://rosmah.blogspot.com

Sunday, July 31, 2005

PKPG IT 2003/2006

Assalamualaikum,Buat kawan-kawan di luar sana. Ini adalah paparan pertama aku di web blog nie. aku nie student tue..hehe pkpg it upsi 03/06. Gambar kat sebelah tu masa kami pra pkpg dulu. meh aku kenal sorang2.Dari kiri gambar(berdiri) radha, aku(hehehe),shahirah(kak ira), anbumani, rosazlila, iskandar, mohd nizam(ujang), norizam(kak zam), nizam, azmi, faizan, rosidi(matdie), zainal(ust enal, faizal(che mat), haris.Mencangkung : Azhari(chief), aminuddin, has, rahim dan hamzah(zet).Gambar nie kami amik kat depan comp lab kat IPDA. La nie, kami cuma tinggal 16 orang je. Radha, nizam dan rosazlilla masuk sek semula, anbu dan ust enal pi upm.Thanks to puan yati yg macam emak kami, en shukri, tn hj azmi, tn hj abd shukor, en fadzillah, tn hj mazuki, ustaz zakaria, en nazri, mis cheng pang, en samudin, en jusni dan tn hj abu bakar coz curah ilmu pada murid tue-tue nie. terima kasih atas kesabaran kalian.

0 comments: