Klik di sini untuk kembali ke halaman hadapan http://rosmah.blogspot.com

Saturday, August 13, 2005

SKSA Bowling Hari Keluarga



Gambar tak brapa clear..coz ramai sangat nak masuk muka. nie sebahagian cikgu2 kat SK Sri Amar,JB. Itu kira last hari kluarga aku kat Sri Amar. Kami main bowling kat Daiman Bowl, Johor Jaya. Hari tu aku dapat tempat ke-3 individu..group...hampeh! GB aku en hamzah hamid dan GPK 1 aku kak jem , GPK Koko kak muji sporting giler....aku pakai t-shirt meroon, tudung cream, duduk kat tangga. Aku rindu warga Sri Amar....kalau tak disebabkn PKPG, aku tak kan pindah dr sek tu... kini gb aku dah pi JPNJ dan kak jem dah jadi GB kat Damai Jaya, JB.

0 comments: