Klik di sini untuk kembali ke halaman hadapan http://rosmah.blogspot.com

Tuesday, December 30, 2008

Tahniah di atas kejayaan anak-anak murid cikgu

Tahniah buat anak didik cikgu yang telah berjaya dalam PMR 2008.

Bagi yang tidak berjaya jangan putus asa. Cuba usaha lagi ok!!

Tahniah buat Syahmi, irsyad, afiqah dan fatin serta teo chee cien coz dpt 9A juga pada student SMKDSE lain yg dpt straight A's. sorry cikgu lupa nama, ramai lah...

Untuk anak angkat cikgu :
Solihin...
7A 1B tu kira oklah... tapi cikgu confuse... why Geog B????
Anyway..math you got A right. Congrats!

Nazmi...
7A 1B 1C pun apa kurangnya. kira ok tu!!

Jowie... cikgu terperanjat you bleh dpt 6A 2B. Selalu you dpt 3A jer kan?

Tahniah buat pelajar 3KE1 dan 3RK2 coz semua lulus maths. Tahniah!!
Yang dapat A... cikgu tak lupa janji cikgu pada you all. tungguuuuu.....

Buat anak murid cikgu yg lain...
tahniah!! teruskan perjuangan kamu yg belum selesai...

0 comments: